Lia, Malak i Carmela de 6è B han resultat finalistes al concurs de creació de pàgines web de la categoria de primària organitzat per la fundació.cat a través de la seva filial wapps.cat amb el lloc web ecosistemesbalears.cat .

Cal posar en valor aquest fet perquè estan entre els tres millors projectes presentats al concurs d’entre mes de 1500 webs d’arreu dels territoris de parla catalana (Catalunya, País Valencià i Illes Balears).

El passat dilluns 16, juntament amb el director i mestre d’EAO, Ramon Quetgles i la seva tutora, Juana Mari Sendín, van fer una expedició cap a Barcelona a defensar el projecte i a viure la festa d’entrega de premis al CosmoCaixa.

Allà, a part de visitar i interactuar amb totes les instal·lacions del museu de la ciència, van poder conviure uns instants amb altres grups també finalistes de la seva categoria: unavidaambdiners.cat d’Altafulla a Tarragona i amb wesavetheworld.cat de Mollerusa a Lleida que van resultar els guanyadors del concurs.

Des del centre donar l’enhorabona a les alumnes per la seva gran tasca, al mestre d’EAO per la iniciativa duta endavant i a la resta de projectes presentats al concurs i que no van resultar finalistes i que també molts d’ells tenien un gran nivell. Podeu veure’ls aquí.

Finalment donar les gràcies al jurat i a l’organització per l’atenció rebuda i per possibilitar haver viscut aquesta experiència. A la propera edició ho tornarem intentar.